Safety & Security Amsterdam 2011 Print E-mail

Safety & Security Amsterdam 2011, van 15 tot en met 17 maart 2011 in Amsterdam RAI, is de grootste showroom op het gebied van beveiliging en (brand)veiligheid in Nederland. SSA biedt installateurs en eindgebruikers/opdrachtgevers een compleet aanbod van de markt met de nieuwste innovaties en toepassingen, onder andere op het gebied van fysieke gebouwbeveiliging, toegangscontrole, brandbeveiliging en biometrie. Het expositieprogramma wordt omlijst door een uitgebreid kennis- en demonstratieprogramma. Ook worden voor de derde keer op rij de SSA Awards uitgereikt.

Nieuw!
Naast de vele door exposanten getoonde noviteiten, wordt de vakbeurs uitgebreid met een zogenoemd SSA Village. Een nieuw beursonderdeel is de SSA Village in hal 10. In dit ‘dorp’ kunt u zich in het kennistheater laten informeren over actuele ontwikkelingen, nieuwe regelgevingen, updates van certificaten (BMI, BORG) en praktische handvatten krijgen voor veilig ondernemen. Daarnaast worden op het demonstratieplein de nieuwste innovaties en toepassingen uitgelegd door experts in samenwerking met Uneto-VNI en VEB.

Verder kunt u met al uw vragen terecht bij de informatiebalies van de betrokken brancheverenigingen (VEBON, VGW, VPB, Uneto-VNI, VEB en VBN) en kennispartners (waaronder het CCV, Detailhandel Nederland en KHN). 

U kunt deze beurs gratis bezoeken door uzelf te registreren via de onderstaande button.

Gratis toegang Safety & Security Amsterdam 2011

Ga naar de website voor meer informatie.

Bron: safetysecurityamsterdam.nl

Safety en Security Amsterdam 2011
 
Facebook
LinkedIn
YouTube
Volg ons