Brandpreventieweken hot item in de maand oktober Print E-mail

Brandveiligheid is een belangrijk thema en gedurende de brandpreventieweken brengt SecuService dit extra onder de aandacht. Profiteer van diverse acties en aanbiedingen waaronder een gratis woningcheck bij aankoop van een van haar producten.

De maand oktober staat in het teken van de nationale brandpreventieweken. SecuService maakt graag van de gelegenheid gebruik om dit onderwerp bij u extra onder de aandacht te brengen.

SecuService brengt de brandpreventieweken de komende maand extra onder de aandacht!

Brandveiligheid in huis
In Nederland rukt de brandweer jaarlijks zo’n 7.000 keer uit om woningbranden te blussen. Vier van de tien branden beginnen in de keuken. De meest voorkomende oorzaak is de bekende ‘vlam in de pan’. Maar ook kaarsen, sigaretten, wasdrogers en kortsluiting vormen belangrijke oorzaken. Ondanks alle voorzichtigheid kan brand ontstaan. Wij raden iedereen aan om rookmelders, een brandblusser en een vluchtplan in huis te hebben. Zo wordt u tijdig gealarmeerd, kunt u kleine brandjes blussen en, het belangrijkste, tijdig uw woning verlaten.

Controle brandblussers voor particulieren
Op zaterdag 15 oktober 2011 is SecuService aanwezig in de brandweerkazernes van Gemert, Bakel en De Rips om brandblussers te controleren voor particulieren (à € 5 per blusser). Tevens kunt u daar terecht voor al uw vragen over brandveiligheid in uw woning. De deskundige medewerkers van SecuService adviseren u dan graag over bijvoorbeeld het plaatsen van rookmelders en een vluchtplan voor uw woning.

Kleurwedstrijd
Speciaal voor kinderen tot en met groep 8 is er een kleurwedstrijd georganiseerd met leuke prijzen. Op zaterdag 15 oktober 2011 kan er een kleurplaat worden afgehaald bij de stand op de brandweerkazernes van de Rips (tussen 10.30 uur en 12.00 uur), Gemert (tussen 12.30 uur en 14.00 uur) en Bakel (tussen 14.30 uur en 16.00 uur).

Aanbiedingen
Gedurende de hele maand oktober heeft SecuService diverse aanbiedingen op het gebied van brandveiligheid waaronder een speciaal samengesteld brandpreventiepakket. Tevens krijgt u bij aankoop van een product een gratis woningcheck. De woning zal worden gecontroleerd op brand- en inbraakveiligheid met aansluitend een advies. Kijk op de website voor de aanbiedingen zoals het brandpreventiepakket, rookmelders, brandblussers, branddekens, vluchtladders en de Fire Knock Out.

De Fire Knock Out is een nieuw en revolutionair middel om effectief branden mee te bestrijden. Het is eenvoudig in gebruik, licht in gewicht en heeft een geringe afmeting. Het product werkt razendsnel zodra het in aanraking komt met vuur. De ontstane brand kan direct bij de start worden bestreden, waardoor vervolgschade beperkt blijft. De Fire Knock Out is toepasbaar in diverse ruimtes zoals de meterkast, was- en cv-ruimte.

Meer informatie
Zie onze website voor meer informatie over de brandpreventieweken en de bijbehorende aanbiedingen.

Klik hier voor het geplaatste artikel in het Gemerts Nieuwsblad.

 
Facebook
LinkedIn
YouTube
Volg ons