Diefstal Telecombinatie Gemert Print E-mail

Bij Telecombinatie Gemert is zaterdag 29 september op klaarlichte dag een telefoon gestolen. Het gaat hier om een Samsung Galaxy SIII ter waarde van 600 euro. Het exacte tijdstip van de diefstal was 14.09 uur.

Diefstal Telecombinatie Gemert

De daders -twee jonge dames- staan loepzuiver op video- en fotobeelden. Gemaakt door de beveiligingscamera’s in de winkel. Het team van Telecombinatie Gemert wil deze dames eenmalig de unieke kans bieden om verantwoordelijkheid te nemen voor hun misdaad. Zij krijgen via deze weg de mogelijkheid aangeboden om het toestel eerlijk terug te geven. Dat kan door het toestel terug te brengen naar de winkel of door het toestel te bezorgen op het volgende adres voor 20 oktober: Telecombinatie, Postbus 100, 5750 AC Deurne.

Consequenties
Als de daders voor deze oplossing kiezen zullen er verder geen consequenties voor hen volgen. Maar mochten de dames besluiten het gestolen apparaat niet terug te brengen dan is Telecombinatie Gemert helaas genoodzaakt verdere stappen te ondernemen. De gemaakte beveiligingsbeelden zullen dan ook via het winkelcentrum en diverse social media wereldkundig gemaakt worden. Het team van Telecombinatie hoopt op begrip maar voornamelijk op een goede afloop.

Bron: Gemerts Nieuwsblad


Haarscherp bewijs
Uit het bovenstaande artikel blijkt de keuze voor een professioneel camera observatiesysteem een noodzakelijk goed is om bij diefstal daders loepzuiver op beeld te kunnen vastleggen. De beveiligingscamera's in de winkel van Telecombinatie Gemert zijn geleverd en geïnstalleerd door SecuService.

Klik hier voor meer informatie over camera observatie of neem gerust contact met ons op.

 
Facebook
LinkedIn
YouTube
Volg ons