Prymos introduceert de eerste universele brandblusser Print E-mail
Vorig jaar al introduceerde Prymos Nederland de brandblusser op spuitbusformaat. Waar deze spuitbus nog niet geschikt was voor alle beginnende branden thuis, is de nieuwe brandblusser dit wel. Dit nieuwe type brandblusser is namelijk gecertificeerd voor het blussen van vaste stoffen, frituurvet branden en elektriciteitsbranden. De brandblusser kan hierdoor nagenoeg alle beginnende branden thuis blussen en zo ernstige gevolgen bij brand eenvoudig voorkomen. 20131120 Prymos Universele blusser

Jaarlijks breekt er bij ongeveer 200.000 particuliere huishoudens brand uit, met alle gevolgen van dien. Minder dan 3% van de Nederlandse huishoudens beschikt over een werkende of geschikte brandblusser. Ook weet bijna niemand hoe die gebruikt moet worden. En voor welke branden verschillende brandblussers geschikt zijn. Om een ramp zoals recentelijk in Leeuwarden te voorkomen, is het cruciaal dat je een geschikte brandblusser thuis hebt die simpel in gebruik is. Met de brandblusser van Prymos ben je 100% brandveilig.

Prymos universele brandblusser
De universele Prymos brandblusser is geschikt voor nagenoeg alle beginnende branden thuis. Hierdoor is het een geschikte vervanging voor de blusdeken die onlangs vaak niet veilig is gebleken. Conform de MPA Dresden test blust deze variant naast vaste stoffen ook frituurvet branden, elektriciteit branden en kleine vloeistofbranden. De brandblusser van Prymos is daarnaast ook bestand tegen vorst. Hierdoor ben je ook in de wintermaanden 100% brandveilig. Wel zo veilig als je thuis kaarsen wilt branden of een patatje wilt bakken.

Simpel en snel in gebruik
De Prymos spraybus is nog geen 30 cm hoog. Hierdoor is deze brandblusser eenvoudig te plaatsen en in nood direct paraat. Daarnaast werkt dit exemplaar als een haarspray bus. Omdat (bijna) iedereen met de werking hiervan bekend is, is deze brandblusser simpel en snel te gebruiken. Dat is van levensbelang, want een snelle reactie zorgt ervoor dat er geen kostbare tijd verloren gaat en de brand zich niet verder kan uitbreiden. Maar uniek is ook, dat Prymos gebruik maakt van de nieuwe Micro-Fog-Technology (MFT®). Hierdoor heeft dit kleine exemplaar een aantal aspecten die vergelijkbaar zijn met een grote brandblusser. Omdat Prymos werkt met schuim en niet met poeder is de schade bij gebruik voor de omgeving minimaal.

100% veilig
De Prymos brandblusser is 100% veilig. Het product is getest en goedgekeurd door diverse instellingen, waaronder de Nederlandse KIWA en NCP Keurmerk. Ook diverse Brandweerkorpsen en verzekeringsmaatschappijen bevelen de Prymos brandblusser aan.

Verkrijgbaarheid Prymos Universele brandblusser
De nieuwe Prymos brandblusser is vanaf 25 november verkrijgbaar.

Klik hier voor product- en verkoopinformatie.

Bron: prymos.nl

 
Facebook
LinkedIn
YouTube
Volg ons