Politie waarschuwt bewoners na inbraken Print E-mail
De politie adviseert bewoners van Bakel, Elsendorp, Gemert en Milheeze nadrukkelijk om hun woning goed af te sluiten nadat er de afgelopen weken in die plaatsen meerdere keren is ingebroken. 20131218 Politie

In de nacht van dinsdag op woensdag was het raak bij zeker zeven woningen in Bakel. Ook de andere inbraken vonden veelal 's nachts plaats en in de meeste gevallen konden daders betrekkelijk eenvoudig de woning betreden omdat het huis niet goed bleek afgesloten. De voordeuren waren namelijk niet op het nachtslot gedraaid. De buit bestond vaak uit tablets, laptops, mobiele telefoons en navigatieapparatuur. De politie vermoedt dat daders van dit soort inbraken van deur tot deur gaan om te voelen of een voordeur door middel van het nachtslot is gesloten.

Tips
Niet alleen door de woning goed af te sluiten, ook op andere manieren kunnen woninginbraken worden voorkomen. Kijk voor meer tips en adviezen op de themapagina woninginbraken.

Getuigen
Mensen die de afgelopen tijd opvallende zaken hebben gezien die op wat voor manier dan ook in verband kunnen staan met de inbraken kunnen contact opnemen met de politie op 0900-8844.

Bron: politie.nl

 
Facebook
LinkedIn
YouTube
Volg ons